Caută
Close this search box.

Donatii

Asociaţia Viaţa fără Violenţă vă propune un proiect de implicare socială, proiect ce are ca obiectiv elaborarea şi adoptarea unei strategii de prevenire şi combatere a violenţei în şcoli la nivel naţional.

Acest proiect este un mesaj către toate instituţiile care aplică legea, către toţi specialiştii sau cetăţenii ce pot sprijini demersurile făcute pentru siguranţa copiilor noştrii.

Proiectul se află la ediţia a doua, prima ediţie având un impact puternic în rândul elevilor, al părinţilor şi al profesorilor.

Pentru a realiza acest proiect avem nevoie de parteneri şi sponsori, care să înţeleagă cât de importantă este prevenirea şi combaterea violenţei, cât de important este pentru fiecare naţiune să aibă un tineret sănătos, puternic, educat, respectat şi ocrotit.

Sprijinul acordat de dumneavoastra poate avea diverse forme, cum ar fi spre ex. acordarea de sprijin financiar pentru cheltuielile directe ale proiectului.

Poți dona acum orice suma, numar cont bancar: RO40 RNCB 0289 1306 3098 0001 deschis la BCR – Sucursala Lujerului, CUI 31015010 – Asociaţia Viaţa fără Violenţă.

DESCARCA

CONTRACT DE SPONSORIZARE ASOCIATIA VIATA FARA VIOLENTA

Dacă ţie îţi pasă, atunci lucrurile vor deveni mai bune. Avem nevoie de tine, pentru ca toţi copiii să beneficieze de protecţie şi să trăiască într-un mediu sigur şi lipsit de abuzuri şi violenţă.

Plecând de la considerentul că şi copilul tău poate deveni o victimă şi datorită faptului că fenomenul violenţei în şcoli a crescut la nivele alarmante, împreună trebuie să intervenim şi să stopăm acest fenomen care poate conduce la consecinţe deosebit de grave pentru societate şi pentru viitor.

Una din explicaţiieste aceea că atunci când copiii cresc, părinţii vin din ce în ce mai puţin la şcoală, profesorii au din ce în ce mai puţin timp de sfaturi şi de educaţie pentru viaţă, iar elevii sunt din ce în ce mai puţin dispuşi să-i asculte. În şcoli nu există ,,Educaţie Juridică’’, ca materie de curs, iar Codul Penal tocmai ce s-a schimbat, astfel încât nici adulţii nu cunosc mare lucru, cu atât mai puţin copiii.

Varianta simplă ar fi să-i lăsăm să se lovească singuri cu capul de pragul de sus. Nimeni nu doreşte acest lucru, şi de aceea cu toţii trebuie să ne implicăm în ceea ce priveşte siguranţa copiilor noştri.

“Pentru a realiza astfel de proiecte avem nevoie de

parteneri si sponsori, care să înţeleagă cât de

importantă este prevenirea şi combaterea

violenţei, cât de important este pentru fiecare

naţiune să aibă un tineret sănătos, puternic,

educat, respectat şi ocrotit.”

 Poți dona acum orice suma, numar cont bancar: RO40 RNCB 0289 1306 3098 0001 deschis la BCR – Sucursala Lujerului, CUI 31015010 – Asociaţia Viaţa fără Violenţă.